QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Předprodej vstupenek na utkání Plzně s Besiktasem probíhá

21.07.2010 11:31     23.07.2010 10:00

Vstupenky na premiéru plzeňské Viktorky v předkolech Evropské ligy pořídíte už od 400 korun. Předprodej na utkání FC Viktoria Plzeň - Besiktas Istanbul, které se odehraje příští čtvrtek v Praze na Letné, začal ve čtvrtek 22. července!

QAP.cz - facebook

Už ve čtvrtek 22. července ve 13 hodin začal předprodej vstupenek na utkání FC Viktoria Plzeň - Besiktas Istanbul, které se uskuteční ve čtvrtek 29. července v Praze na Letné jako třetí předkolo Evropské ligy, kam se Plzeň poprvé probojovala.

Předprodej vstupenek probíhá na obvyklých místech, včetně předprodejních míst Plzeňské vstupenky a majitelé permanentek si je budou moci koupit se slevou 50%. Aleš Pangrác také fanouškům připomíná, že se na utkání do Prahy mohou svézt zcela zdarma, musí si ovšem dojít pro vouchery na stadion ve Štruncových sadech. "Majitelé permanentních vstupenek mají na zmíněné utkání 50% slevu. Snažíme se tak vyjít vstříc našim věrným fanouškům za jejich celoroční přízeň. Sleva bude moci být uplatněna, na základě předložení permanentky, pouze na předprodejním místě ve Štruncových sadech. Fanoušky na zápas také zdarma odvezeme ve spolupráci s Plzeňským krajem. Vouchery na dopravu bude možno získat také pouze na stadionu ve Štruncových sadech."

Ceny vstupenek

Hlavní tribuna             600,- Kč
Protilehlá tribuna        500,- Kč
Sektory za brankou    400,- Kč

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT