Škodovka odvolala oba trenéry, nově klub povedou Kořínek a Bombic

19.09.2022 12:14

"Po neuspokojivých výsledcích a herním projevu A týmu v průběhu přípravy a začátku extraligy byli po utkání ve Vítkovicích odvoláni oba hlavní trenéři Václav Baďouček a Miloš Říha," uvádí klub v oficiální tiskové zprávě.

noví trenérři hc škoda

Vstup do sezony se plzeňské Škodovce nevydařil a má to už dohru. Oba hlavní trenéry klub odvolal.

„Nevydařil se nám vstup do letošní sezóny. V přípravě to nefungovalo podle představ a první dvě kola skončila porážkou. Utkání půjdou teď rychle za sebou, čekají nás těžké zápasy, proto jsme museli zareagovat rychle tak, abychom nenabrali výraznou ztrátu za ostatními týmy. Věřím, že tento krok bude impulsem pro všechny hráče, kteří mě zatím svými výkony nepřesvědčili,“ říká k výměně trenérů Martin Straka, generální manažer klubu. „Chtěl bych Milošovi i Vaškovi poděkovat za jejich práci, kterou u mužstva odvedli.“

A tým HC Škoda Plzeň od pondělí 19. září povede jako hlavní kouč Petr Kořínek a jeho asistentem bude František Bombic. Tomáš Vlasák bude i nadále vykonávat funkci sportovního manažera, ale bude se podílet rovněž na fungování A týmu. Realizační tým mužstva zůstává jinak beze změn.

foto. HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24