QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

AKTUALIZACE: Policie již zná totožnost muže, který se zastal nezletilých dívek

10.11.2022 12:07     11.11.2022 13:42

Policie zveřejnila prosbu o pomoc s pátráním po muži, který se zastal nezletilých dívek. Ty obtěžoval neznámý muž.

Návrh bez názvu-4

Kriminalisté z územního odboru Plzeň – venkov se zabývají případem svádění k pohlavnímu styku, který se stal dne 31. října letošního roku na nádraží v obci Stod na jižním Plzeňsku. „Před 17. hodinou v prostoru před budovou vlakového nádraží přišel ke dvěma nezletilým dívkám muž a nabízel jim peníze za sex,“ uvedla Eva Červenková, mluvčí policie s tím, že v souvislosti s tímto případem kriminalisté žádají veřejnost o pomoc.

Muž na fotografii je důležitý svědek, který se dívek zastal. „Muž na fotografii se na nástupišti nezletilých dívek zastal a pachatele upozornil, ať děvčata nechá být. Policisté by k případu tohoto důležitého svědka potřebovali vyslechnout,“ doplnila mluvčí policie.

Žádáme svědky celé události, případně muže na fotografiích nebo svědky, kteří by znali totožnost muže, aby se přihlásili osobně na adrese územního odboru Plzeň – venkov, Anglické nábřeží 7, Plzeň, na e-mail: px.ook1.evidence@pcr.cz nebo na linku 158.

AKTUALIZACE

„Děkujeme veřejnosti za poznatky, totožnost svědka je nám již známá," uvedla 11. listopadu Eva Červenková, mluvčí policie.

foto PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24