QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Klatovští policisté zajistili 57letého dealera drog - FOTKY

07.03.2023 9:48

Klatovští kriminalisté zajistili drogového dealera, který měl u sebe téměř 30 gramů pervitinu. Muž je již ve vazbě.

dealer Klatovsko_0323_PČR (4)
dealer Klatovsko_0323_PČR (4)dealer Klatovsko_0323_PČR (1)dealer Klatovsko_0323_PČR (2)dealer Klatovsko_0323_PČR (3)

„Klatovští kriminalisté vedou vyšetřování proti sedmapadesátiletému muži z Klatovska. Ten si nejméně v době od měsíce srpna loňského roku do minulého týdne obstarával v obci Plzeň dosud nezjištěným způsobem drogu pervitin, kterou pak po určitou dobu u sebe přechovával a poté ji na různých místech v obci Klatovy opakovaně, téměř ve 30 případech, za účelem prospěchu či bezúplatně z kamarádství, předával dalším osobám,“ uvedla Barbora Šmaterová, mluvčí policie.

Policisté v minulém týdnu v jedné z obcí na Klatovsku muže zadrželi. „Jako spolujezdec osobního vozidla měl u sebe v igelitových uzavíratelných přepravkách za účelem distribuce dalším osobám necelých 30 gramů bílé krystalické látky s obsahem pervitinu, přičemž pervitin obsahuje psychotropní látku metamfetamin, která patří mezi zakázané psychotropní látky,“ řekla mluvčí policie.

Uvedeného jednání se obviněný muž dopustil i přesto, že již byl za tento čin v minulosti odsouzen. Muž je již ve vazbě. O jeho umístění do vazby rozhodl v neděli Okresní soud v Klatovech.

Foto PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24