QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž se pokusil pod bundou pronést přes pokladnu více než dva kilogramy masa

03.10.2022 13:45

Policisté v Rokycanech řeší případ krádeže masa v místním supermarketu. Devětadvacetiletý muž si u pultu s masem vyžádal přes dva kilogramy falešné svíčkové, kterou ovšem neměl v plánu zaplatit.

IMG_1879

„Ve čtvrtek 29. září v odpoledních hodinách vešel muž do jednoho ze supermarketů v Rokycanech, kde rovnou zamířil k pultu masa. Tam prodavačku požádal o falešnou svíčkovou o hmotnosti přes dva kilogramy. Maso si následně uschoval pod horní díl oblečení a vydal se k samoobslužným pokladnám, kterými prošel i s nezaplaceným masem. Za pokladnami byl ovšem zastaven pracovníkem ostrahy, kterému dobrovolně maso v hodnotě přes 800 korun vydal a společně s ním počkal na příjezd rokycanských policistů,“ popsal incident Ondřej Hodan, mluvčí policie.

„Policisté lustrací podezřelého muže zjistili, že byl v posledních třech letech odsouzen za majetkovou trestnou činnost, a tak ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže,“ dodal Ondřej Hodan s tím, že devětadvacetiletému muži nyní hrozí až 3 roky odnětí svobody.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24