QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pátrání: Pavel B. se nevrátil ze školy domů. Neviděli jste ho?

01.11.2022 18:00

Po mladistvém chlapci bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Policisté předpokládají, že by se Pavel B. mohl pohybovat na území Plzně.

Pavel Brandl_PČR

Pohřešovaný v pondělí 31.října v 06.15 hodin odešel z domova v Blovicích do střední školy v Plzni na Borech a do současné doby se nevrátil zpátky domů. "Mladistvý do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu a mobilní telefon u sebe nemá. S ničím se neléčí, neužívá žádné léky, bez kterých by byl v ohrožení života a zdraví. Pohřešovaný by se mohl pohybovat na území města Plzně," uvedla policejní mluvčí Eva Červenková.

 

 

BRANDL PAVEL

pohřešovaný muž
Datum narození 16.7.2005
Pátrání vyhlášeno 1.11.2022
Bydliště - okres PLZEŇ - VENKOV
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška 180 až 185 cm
Zdánlivé stáří 18 až 19 let

Popis osoby
  • POSTAVA obézní
  • BARVA VLASŮ hnědé
  • TVAR VLASŮ rovné
  • BARVA VOUSŮ hnědé STŘIH VOUSŮ oholen
  • BARVA OČÍ zelená

Mladistvý je vysoký 182 cm, silnější postavy, má oválný obličej, zelené oči a hnědé krátce střižené vlasy.  Na sobě by měl mít kostkovanou bundokošili černo - bílé barvy, černé džínsové kalhoty, černé sportovní běžecké boty a černého kulicha. Dále měl bílo černý žíhaný sportovní batoh zn. Nike.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24