QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie dopadla zloděje, který vykrádal v plaveckém bazénu skříňky

26.04.2023 12:24

Čtyřiadvacetiletý muž z Písecka vykrádal v plaveckém bazénu na Sušicku šatní skříňky. Kriminalisté ho dopadli přímo při činu!

QAP - úvodní fotka

Policisté z obvodního oddělení Sušice sdělili podezření ze spáchání přečinu krádež čtyřiadvacetiletému muži z Písecka. „Muž ve druhé polovině měsíce března letošního roku násilným způsobem vnikl do uzamčených šatních skříněk v budově plaveckého bazénu na Sušicku. Z uložených peněženek, které se v šatních skříňkách nacházely, odcizil nejméně ve třech případech finanční hotovost v celkové výši téměř 12 tisíc korun,“ uvedla Barbora Šmaterová, mluvčí policie.

Muž kradl opakovaně. „K další krádeži se podezřelý muž odhodlal na začátku měsíce dubna letošního roku, kdy ze stejné budovy plaveckého bazénu opět násilím vnikl do uzamčených šatních skříněk. Z jedné, ve které se nacházelo pouze dětské oblečení, nic neodcizil. Ve druhé skřínce nalezl peněženku, ze které odcizil přes 2 tisíce korun a z třetí skříňky se pokusil z peněženky odcizit finanční částku ve výši téměř 3.700 korun. Při tomto jednání byl však i s peněženkou v ruce zadržen klatovskými kriminalisty,“ informovala mluvčí.

Případem se nadále zabývají sušičtí policisté.

Foto ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24