Policie pátrá po muži, který má soudem nařízené ústavní psychiatrické léčení

20.03.2023 16:23

Hledaný muž je hubené postavy vysoké přibližně 170 centimetrů. Má hnědé oči a krátké vlnité vlasy hnědé barvy. Naposledy měl na sobě tmavě modré tepláky značky Adidas, světle šedou mikinu značky Nike a černé boty značky Puma.

BIKÁR MAREK

AKTUALIZACE:

 

“Muž je pacientem nemocničního zařízení na jižním Plzeňsku. Usnesením Okresního soudu Plzeň - jih má nařízen výkon ochranného léčení psychiatrického ústavní formou. Dále byl rozsudkem Okresního soudu v Českém Krumlově omezen ve způsobilosti k právním úkonům,” uvedla  Michaela Raindlová, mluvčí policie.

“Od 17. března 2023 měl povolenou dovolenku do místa svého bydliště, kdy do nemocničního zařízení se měl vrátit zpět 19. března 2023. Do současné doby se ovšem nevrátil, ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Při přerušení medikace se může jeho stav zhoršit. Hledaný muž má vazbu na okolí Českého Krumlova,” dodala mluvčí.

Policie žádá všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci o výskytu, pohybu nebo pobytu hledaného, ať se obrátí na kteroukoliv služebnu Policie České republiky nebo volají na linku 158.

BIKÁR MAREK

hledaný muž

Datum narození 25.1.1997

Pátrání vyhlášeno 19.3.2023

Bydliště - okres ČESKÝ KRUMLOV

Nebezpečný NE

Ozbrojen NE

Nakažlivá nemoc NE

Státní příslušnost Česká republika (CZ)

Výška 168 až 170 cm

Zdánlivé stáří 25 až 27 let

 

Popis osoby

  • POSTAVA hubená

  • BARVA VLASŮ hnědočerné

  • TVAR VLASŮ vlnité

  • BARVA VOUSŮ hnědočerné STŘIH VOUSŮ oholen

  • BARVA OČÍ hnědá

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24