Policie pátrá po zloději, který vnikl do bytového domu v Plzni - VIDEO

08.03.2023 9:03

Dosud neznámý pachatel vnikl do jednoho z bytových domů v Plzni, kde odcizil věci v celkové hodnotě 20 tisíc korun. Podívejte se na video.

zloděj Plzeň_0323_PČR

“Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež.  Dosud neznámý pachatel vnikl 4. února 2023 do jednoho z bytových domů v Blatenské ulici a ze sklepní kóje odcizil pánský snowboard značky Beany, s motivem barevných graffiti, dámský snowboard značky Nitro, černo modré barvy, stan, dva spací pytle a dvě karimatky. Poškozenému majiteli způsobil škodu přes 20 tisíc korun,” uvedla Michaela Raindlová, mluvčí policie.

Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné záznam z kamerového záznamu, na kterém je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení. 

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na tel. číslo 974 325 721 nebo na bezplatnou linku 158.

Video PČR

 
SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24