QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie žádá o pomoc! Hledá 16letého chlapce ze severního Plzeňska

03.02.2023 17:44

Policie žádá veřejnost o pomoc. Pátrá po chlapci, který se nevrátil po vysvědčení domů. Hledaným je šestnáctiletý Zdeněk Štorek (narozen v březnu 2006). 

pohresovany storek

"Jmenovaný odjel z místa svého současného bydliště v Hunčicích, okres Plzeň - sever dne 1.2.2023 v 7.00 hod. do školy v Horní Bříze, kde si převzal vysvědčení a ze školy se nevrátil domů. Dne 1.2.2023 odpoledne mluvil telefonicky s otcem a tomu sdělil, že přijede večer, že je u kamarádky v Plzni. Večer se domů nevrátil, mobilní telefon nezvedal a pak kolem 21.00 hod. už byl mobil nedostupný," uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Chlapec ještě nikdy neutekl z domova.

Je vysoký 175-180 cm, hubené postavy, má krátké hnědé dredy, hnědé oči. Na sobě by měl mít černou zimní bundu, modré rifle, černý svetr a hnědé kotníkové boty. Na pravé ruce má tetování - dvě hrací karty Esa.

"Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," dodala Eva Červenková.

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24