QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni řádí falešný pokrývač střech. Senioři mu zaplatili vysoké finanční částky

27.09.2022 14:10

Neznámý muž se v Plzni vydával za pokrývače střech. Neodborně opravil střechy na dvou domech. Senioři falešnému pokrývači vyplatili vysoké finanční částky. Policie po muži pátrá.

ViewImage.aspx

„Policisté obvodního oddělení Plzeň 1 prověřují případ, kde je dáno podezření ze spáchání trestní věci - podvodného jednání, kterého se měl dopustit zatím neznámý muž dne 4. srpna 2022 v době od 9.00 do 14.00 hodin v Plzni části Bolevec. Ten se měl vydávat za pokrývače střech. Ve dvou starších rodinných domech měl za využití lsti jejich obyvatele přemluvit k nezbytně nutné a okamžité opravě jejich střechy,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová s tím, že měl neznámý muž za neodborně provedenou práci požadovat vysoké finanční částky, které mu byly poškozenými seniory vyplaceny.

Popis osoby: Jedná se o muže snědé pleti, středního věku, postavy vysoké cca 175 cm. Měl hovořit česky a bez přízvuku.

Popis vozidla: mělo by se jednat o starší typ osobního motorového vozidla tovární značky Škoda Felicia, tmavé modro-zelené barvy.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří byli případnými svědky jednání neznámého muže, který nabízel či prováděl za úplatu opravu jejich střechy, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158. Předem děkujeme za poznatky.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24