QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Radbuza fest ovládne Dobřany! Hlavní hvězdou bude Anna K.

15.09.2017 12:41

Dobřanské náměstí bude v sobotu 16. září ptařit především skvělé muzice. Chystá se dalšíročník oblíbeného Radbuza festu. Na pódiu se po delší době objeví i Anna K.

DSC_6215

Hlavním koncertním hostem letošního ročníku bude kapela zpěvačky Anna K, která se na Radbuza festu představí vůbec poprvé. Oblíbenou zpěvačku a její renomovanou kapelu i řadu dalších interpretů uvidíte v sobotu 16. září na Náměstí T. G. M. v Dobřanech.

Úvod festivalu obstarají ostřílení rockeři Ill Fish, po nichž uvidíme Ocho Ríos, kapelu fúzující world music, latino rock, reggae, blues a funk.

V programu nechybí ani talentovaná funkrocková kytaristka Electric Lady nebo dynamická pražská formace Gingerhead, kterou vede syn legendárního Vladimíra Mišíka, kytarista Maťo Mišík, známý z Tata Bojs či skupiny Anety Langerové.

Headliner festivalu Anna K vystoupí v hlavním večerním čase – před jedenadvacátou hodinou. Představí úspěšné aktuální album Světlo a chybět pochopitelně nebudou ani největší rádiové hity. Jejím exkluzivním sedmdesátiminutovým koncertem však Radbuza fest neskončí, volně přejde v poprockovou párty v režii formace POPs, která minimálně do půlnoci bude bavit dobřanské publikum písněmi Phila Collinse, Michaela Jacksona, George Michaela a dalšími šlágry 80. a 90. let.

"Společným jmenovatelem programu letošního Radbuza festu je muzikantská kvalita, kterou představují jak hlavní hvězdy festivalu, tak i kapely pozvané z regionu - všechno jsou to skvělí hudebníci, kteří mají čím zaujmout a publikum to nepochybně ocení," dodává za organizátory Jarda Hudec, šéf magazínu iREPORT a ředitel Hudebních cen Žebřík.

Radbuza fest 2017 začíná v 15 hodin, ale na náměstí to bude žít už od brzkého rána, kdy zde odstartuje Dobřanská padesátka a nedlouho poté kvalifikační závod Stihl Timbersports.

Vstup na všechny výše uvedené události je zdarma. Kompletní program najdete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24