QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

3 způsoby, jak vytvořit outfit s dámskou bundou Tommy Hilfiger

31.01.2023 13:01

Značka Tommy Hilfiger nabízí ženám stylové bundy do každého počasí. Na následujících řádcích vám dáme několik módních tipů na trendy outfity na nejrůznější události. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!

3-zpusobu-jak-vytvorit-outfit-s-damskou-bundou-tommy-hilfiger

Dámská bunda Tommy Hilfiger v elegantním outfitu? Žádný problém!

Dámská bunda Tommy Hilfiger může mít i elegantní vzhled. Ženy si oblíbily zejména stylové modely s kožíškem. Ten totiž lehce sladí i s lemem od rukavic nebo s chlupatou bambulí od čepice. Do elegantně laděných outfitů se hodí i dámská bunda Tommy Hilfiger se zlatými nebo se stříbrnými prvky. Ty pak dámy snadno sladí i s lesklými šperky. Může jít o náramky a náušnice, ale také o hodinky nebo o náhrdelníky. Dále mohou dívky a ženy kombinovat dámskou bundu Tommy Hilfiger s blyštivými prvky s kabelkou s kovovým řetízkem. V takto postaveném outfitu zkrátka zazáříte. V letošní sezóně budou v kurzu tzv. vatované bundy. Ty jsou hřejivé a vysoce módní. Ženy je mohou oblékat do outfitů s pletenými šaty nebo s pouzdrovou sukní. Fantazii se meze nekladou. Dámskou bundu Tommy Hilfiger v elegantní verzi lze kombinovat s obuví na podpatcích, ale také s kozačkami s plochou podrážkou. Záleží tak vždy na vás a na vašem jedinečném vkusu.

Univerzální Tommy Hilfiger bunda na každodenní nošení? Výborná volba.

Pokud hledáte svršek na každodenní nošení, bude bunda Tommy Hilfiger tím správným řešením. Vybírat si můžete z velkého množství modelů. Dobrou volbou budou bundy Tommy Hilfiger, které disponují praktickou kapucí. Co se týče barev, vsaďte na kousky v přírodních nebo v pastelových odstínech. Ty budou letos in. Vyhýbat se však nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Tyto bundy se hodí na každodenní nošení nejvíce. Zejména černé bundy dobře sladíte i s dalšími pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy. Módní budou letos ty zvířecí i květinové. Na své si tak přijde každá z vás. Jestliže nakupujete rády na e-shopech, zadejte do vašeho internetového prohlížeče slovní spojení nabídka dámská zimní bunda Tommy Hilfiger. Pak už stačí jen vybrat trendy bundu podle svého gusta. Nosit ji budete moci např. s džíny. Dámské džíny volte letos s vysokým pasem.

Bunda Tommy Hilfiger pro ženy do sportovního outfitu? Jděte do toho!

Bunda Tommy Hilfiger pro ženy se výborně hodí i do sportovně laděného outfitu. Vsadit můžete na stylové kousky s potisky. Oblékat k nim můžete džíny a trendy mikiny. Ty mohou mít na sobě opět potisk. Sportovní bundy Tommy Hilfiger by měly vždy disponovat kapucí. Ta je nejen trendy, ale také funkční. Ochrání vás totiž před větrem i před deštěm. V zimě vás pak nezaskočí ani sněhová přeháňka. Bundu Tommy Hilfiger v sportovní verzi můžete nosit s turistickým i s koženým batohem. Důležitý je také střih bundy Tommy Hilfiger. Ženy by ho měly volit podle typu postavy. Štíhlé ženy a ženy s normální postavou ocení dámské bundy Tommy Hilfiger v slim fit střihu. Pro dámy s nějakým tím kilem navíc jsou tu módní bundy v regular fit přizpůsobení. Ty jsou volnější a neobepínají postavu. Ženám tak poskytnou vysokou míru komfortu za jakékoli situace.

foto: Envato Elements

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24