QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Brutus rozburácel Besedu ve Stříbře! Podívejte se na fotky

29.01.2023 12:00

V sobotu 28. ledna zavítala kapela Brutus opět na stříbrskou scénu, a to do sálu Besedy v centru města. A jako vždy bylo na Brutus ve Stříbře plno.

Brutus Stříbro (4)
Brutus Stříbro (4)Brutus Stříbro (5)Brutus Stříbro (6)Brutus Stříbro (7)Brutus Stříbro (8)Brutus Stříbro (9)Brutus Stříbro (10)Brutus Stříbro (11)Brutus Stříbro (12)Brutus Stříbro (13)Brutus Stříbro (14)Brutus Stříbro (15)Brutus Stříbro (16)Brutus Stříbro (17)Brutus Stříbro (18)Brutus Stříbro (19)Brutus Stříbro (20)Brutus Stříbro (21)Brutus Stříbro (22)Brutus Stříbro (23)Brutus Stříbro (24)Brutus Stříbro (25)Brutus Stříbro (1)Brutus Stříbro (2)Brutus Stříbro (3)

"Jezdí sem různé kapely, některé moc lidí nepřitáhnou, ale Brutus, to je prostě legenda, na kterou je vždy plno, jezdí sem lidé ze širokého okolí," uvedl pořádající Tomáš Černoch.

Většina fanoušků chodí na kapelu Brutus opakovaně. "Já přijela z práce a rovnou jsem šla sem, protože to bych jim nemohla udělat, že sem nepřijdu. Brutus je prostě moje krevní skupina, navíc je tu vždy jistota, že potkám plno skvělých přátel a budu se dobře bavit," usmívala se Eva Kaurová a hned se vrhla do tanečního víru.

Podobné kapely ve Stříbře vítá také Jan Reindl. "Tak je dost, že se to zase rozjíždí, dlouho tu nic podobného nebylo, poslední roky bylo podobné kultury minimum, já jsem rád, že tu vůbec má někdo odvahu ještě takové akce pořádat. Tak, snad už budou častěji," řekl Jan Reindl ze Stříbra.

foto: Martina Sihelská

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24