QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Čím překvapit svého partnera na Valentýna? Máme několik tipů, které potěší každého sportovce

02.02.2023 15:10     13.02.2023 8:41

Inspirujte se tipy na dárky k Valentýnu, nad kterými zaplesá snad každý sportovec. Připravte romantický dezert, darujte zdraví nebo vyzkoušejte sílu feromonů.  

Valentýn_pár_Pixabay

Mnoho lidí svatého Valentýna neslaví a líbá svou drahou polovičku až na prvního máje pod rozkvetlou třešní. Lásku bychom svému partnerovi měli projevovat častěji než jednou za rok, nicméně tyto dny jsou skvělou příležitostí, jak si se svou polovičkou zpříjemnit den. Máme pro vás pár tipů na to, čím zaručeně potěšit partnera, který je sportovně založený.

Darujte zdraví

„V sortimentu PT Servis se dá najít nejen sportovní výživa, vitamíny, kloubní výživa, ale i speciální produkty na podporu výkonu. S tím souvisí i afrodiziaka a přípravky, které podporují výkony nejen na sportovišti,“ říká Pavel Trampota, majitel obchodu se sportovní výživou.

Takové produkty jsou pro zdraví mužů a žen důležité. „Tyto přípravky se netýkají jen sexu. Obsahují látky, které jsou důležité. Mužům mohou pomoci s prostatou. Většinou se jedná o bylinkové přípravky, které napomáhají ke zvýšené vlastní produkci testosteronu, případně estrogenu,“ vysvětluje odborník.

Pokud chcete tedy drahé polovičce darovat kus zdraví, zkuste nějakou bylinku.Kotvičník je bylinka, která se používá zejména večer, urychluje regeneraci, přináší lepší spánek. Používá se ve sportu pro kvalitnější budování svalové hmoty. Maca je pro muže jednou z nejdůležitějších očistných látek. Má největší vliv na problémy s prostatou,“ prozrazuje Pavel Trampota.

Trénujte spolu

Ve dvou se to lépe táhne, to je přece všeobecně známý fakt. Co pojmout trénink tentokrát trochu jinak? Vrhněte se na to spolu. Připravte příjemnou atmosféru doma v obýváku a zkuste si společně protáhnout tělo. Překvapte partnerku nebo partnera novou podložkou na jógu, která má výstupky pro masáž. Jóga zlepšuje krevní oběh a posiluje svaly a vazy. Zkuste si dát valentýnskou jógu společně!

Afrodiziaka

Na e-shopu PT Servis naleznete i afrodiziaka. Dle majitele obchodu se zdravou výživou jde o vůbec nejprodávanější dárek. „Kolem Valentýna jsou to velmi žádané produkty, ale nabízíme je i celoročně,“ potvrzuje Pavel Trampota. V této sekci naleznete produkty na zvýšení libida, ale například i feromony a voňavé masážní oleje.

Pořiďte slušivé doplňky

Co takhle nový opasek na cvičení? V sortimentu PT Servis naleznete i širokou nabídku opasků, ať už neoprenových nebo kožených. Ženy, které chtějí být šik i během posilování, zajisté ocení nový MADMAX anatomicky tvarovaný opasek se SWAROVSKI kamínky. Muž, který si chce hrát nejen na Valentýna, ocení funkční ručník, se kterým se nebude nudit doma ani ve fitku.

Láska prochází žaludkem

Pro sportovce je jídlo obzvlášť důležité. Nezáleží na tom, zda si jdete jednou za čas zahrát florbal nebo chodíte pravidelně na crossfit. Správná strava je pro sportování a zdravý způsob života prostě základ. Co takhle udělat drahé polovičce k večeři po tréninku sladký dezert v podobě proteinových palačinek? Stačí přidat trochu tvarohu, ovoce a sladká tečka je na světě.

Poukaz je jistota

Pokud si nejste jisti, čím partnera potěšit, zkuste dárkový poukaz. Tím nikdy nic nezkazíte. „U nás v PT Servis lze pořídit poukaz v hodnotě 500 Kč, 1000 Kč, ale i 2000 Kč na nákup v naší prodejně nebo na našem e-shopu. Nabízíme ale i poukázky na konzultaci v oblasti výživy nebo sestavení jídelníčku,“ vyjmenovává Pavel Trampota. Navíc poukaz může být ideální dárek na poslední chvilku. Obratem totiž přijde do emailu.

 

Kontakt na prodejnu:

Pavel Trampota – PT Servis
Na Dlouhých 51, Plzeň – Doubravka
Otevírací doba ve všední den od 8 do 18 hodin.
Nakupovat můžete i na e-shopu - https://www.ptservis.cz/

Foto QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24