QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dětský den v Lobezském parku se vydařil, přilákal více než 1500 lidí - FOTKY

29.05.2023 10:39

V sobotu 27. května se uskutečnil Dětský den v Lobezském parku v Plzni. Akci přálo počasí, do parku se vydaly zejména rodiny s dětmi. Podle Úřadu městského obvodu Plzeň 4, který akci pořádal, sem zavítalo přes 1500 lidí.

den deti 8
den deti 8den deti 7den deti 6den deti lobezsky parkden deti lobzyden detidetsky den

"Dětský den v Lobezském parku lákal na divadelní a taneční vystoupení, kreativní dílny, dětské atrakce a také na soutěžní okruh. Divadelní představení obstaralo divadlo Orfeus a divadlo Špalíček. Nechybělo také zpívání a tancování s Petrem Nedvědem," uvedla Věra Zilvarová, tisková mluvčí MO Plzeň 4.

Lákadlem bylo také malování na obličej, velký zájem byl o soutěžní okruh, kde děti plnily celkem 5 úkolů. "Například lovily rybičky, skákaly v pytli, skládaly puzzle nebo si vyzkoušely florbal. Připraveny byly také nejrůznější kreativní dílny. Děti vyráběly mýdla, náramky z korálků, malovaly na dřevo a zkoušely pískování. Nechyběly velké trampolíny a skákací hrad, který byl doslova v obležení," doplnila Zilvarová.

Některé disciplíny si zkusili také zástupci vedení obvodu, starosta Městského obvodu Plzeň 4 Tomáš Soukup a místostarostové Jan Kakeš a Zdeněk Mádr.

foto: MO Plzeň 4

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24