Jak se vaří z regionálních potravin, předvedl v pivovaru Emanuele Ridi - FOTKY

15.09.2017 20:49

Nádvoří Plzeňského Prazdroje ožilo Festivalem Regionálních potravin. Sedmý ročník nabídl pestrý program pro malé i velké.

Emanuele Ridi
Dětská_farma_-_dojení_kravičkyregionální potravina vítězovéWalda

Farmářský trh s nejlepšími regionálními potravinami, ochutnávky, zahradnickou dílnu a dvě kuchařské show s Emanuelem Ridim – to vše dnes patřilo k největším lákadlům festivalu.

Akce nabídla  inspiraci, jak se dá s využitím regionálních potravin vařit.  "Za sporák se postavil oblíbený Emanuele Ridi , který ukázal své kulinářské umění, jehož výsledek mohli  návštěvníci také ochutnat,“ sděluje za organizátory Eva Mertlová z plzeňského hejtmanství.

Na své si během festivalu přišly i děti. V zahradnické dílně se dozvěděly něco o bylinkách a jejich pěstování, vyzkoušely si, jak se dojí kráva a také se bavily při hrách se zemědělskou tematikou.

V závěru se nádvořím pivovaru nesly písně Waldemara Matušky v podání Vladimíra Waldy Nerušila a kapely Country Band.

FOTO: Plzeňský kraj

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT