QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jaký bude advent na Krkavci? Chystá se hned několik akcí

29.11.2023 10:55

Zajděte během adventu na Krkavec a užijte si některou z akcí, které zde pro vás připravují.

advent na Krkavci

Nejbližší, na co se můžete těšit, je čertovské odpoledne. Na děti zde budou čekat čerti se svou čertovskou dílničkou, připraven je i pohádkový kvíz. Na dospělé bude čekat čertovské menu a k tomu výborné pivo nebo svařák. Přijďte si užít se svými dětmi odpoledne plné koled a vánoční atmosféry, a to již tuto sobotu 2. prosince 2023 od 14 hodin.

Následující sobotu 9. prosince 2023 od 14 hodin se můžete přijít podívat na rozsvícení vánočního stromečku, tradiční akci, kdy děti vyrábějí ozdoby na stromeček, píšou vzkazy Ježíškovi a samy stromeček ozdobí. Opět nebudou chybět koledy, svařák a něco dobrého na ochutnání.

Krkavec bude otevřen i na Štědrý den, kdy na rozhlednu bude dovezené Betlémské světlo, otevřeno bude i na Silvestra a Nový rok. Vyrazte si na Krkavec udělat novoroční fotku Plzně, stojí to za to.

Na příští rok již teď pro vás chystají na Krkavci další zajímavé akce, nebudou chybět pivní festivaly, koncerty, ale ani akce pro děti, jako jsou stopovačky, únikovky nebo kvízy. Opět se chystá i letní kino a příměstské tábory. Bude i oblíbené večerní opékání buřtů. Všechny akce jsou pro veřejnost zdarma.

Bistro na Krkavci je otevřeno 365 dnů v roce, aktuální otevírací dobu najdete na webu nebo sociálních sítích Krkavce. V případě zájmu je možné domluvit prodloužení otevírací doby. V zimním období je pro návštěvníky připravena klubovna, kde je možné se ohřát, můžete se sem tedy vydat, i když bude venku mrznout.

Pro firmy i jednotlivce nabízí na Krkavci kompletní servis, uspořádají pro vás firemní či rodinné oslavy, teambuildingy nebo svatby včetně občerstvení a programu. Nově nabízí Krkavec od jara letošního roku i ubytování v apartmánech nebo v noclehárně.

Aktuální novinky můžete sledovat na webových stránkách Krkavce www.krkavec.cz nebo na jejich Facebooku a Instagramu.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT