QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nejlépe hodnocená autoškola v ČR otevřela pobočku v Plzni

21.03.2023 10:54

Plzeň patří odedávna k nejkrásnějším městům naší země. Leží na křižovatce sedmi hlavních směrů, což přináší mimo jiné také nevýhodu plynoucí zejména z nedostatečné kapacity hlavních ulic. Dopravní situace je složitá nejen pro zkušené řidiče, ale hlavně pro začátečníky. V takové situaci je lepší se při vyhledávání té správné autoškoly obrátit na tu nejlepší a nejlépe hodnocenou.

Autoškola NOBE Plzeň (1)

Autoškola NOBE Plzeň

V nově otevřené plzeňské pobočce autoškoly NOBE na vás čeká moderní zázemí, individuální a profesionální přístup ke každému a tým zkušených i přívětivých lidí, kteří jsou si dobře vědomi, že všechno je jednou poprvé a první krůčky bývají nejen nejdůležitější, ale i nejtěžší.

Proč si vybrat autoškolu NOBE?

Není pravda všechno, co se povídá

Je až překvapivé, kolik mýtů je spjato s kurzy v autoškole. Zakládají se na pravdě, či nikoliv? A jsou na místě obavy, které někteří klienti autoškol mívají z prvních praktických lekcí? Pojďme si některé často se opakující pověry představit a uvést k nim reálné argumenty. Poradíme vám rovněž, jak se zbavit strachu a nervozity z vašich prvních jízd v autoškole.

Jde to i beze strachu

Je zcela namístě, že mají někteří klienti z prvních jízd obavy. V rukou lektorů autoškoly NOBE Plzeň se ale není třeba ničeho bát, vždy se vám budou ochotně věnovat a zárukou vašeho úspěchu jsou jejich bohaté zkušenosti. Pamatujte ale, že kvalitní výcvik by měl být intenzivní, a jestli už dopředu víte, že nebudete mít na jízdy čas aspoň třikrát týdně, měli byste kurz na řidičský průkaz odložit. Z mnohaleté praxe máme ověřeno, že kurz uteče jako voda. Stačí pozorně poslouchat lektora a učit se z vlastních chyb.

Na plzeňské pobočce NOBE se můžete těšit na mladého, milého a zkušeného lektora

Tonda Bláha - lektor teorie a praktického výcviku

Na co je dobré dávat si pozor

V každém případě dodržujte povolenou rychlost, obzvláště věnujte pozornost chodcům a cyklistům. Nezapomeňte si před jízdou zapnout světla a signalizujte změnu směru jízdy. Instruktoři to všechno pečlivě sledují a upozorní vás pokaždé, když na něco zapomenete, jen tak si můžete osvojit a zafixovat všechny nutné činnosti.

Splátky bez navýšení

Pokud potřebujete absolvovat jakýkoli kurz, ale nemáte pohromadě celou hotovost, v NOBE jsou všechny kurzy na splátky, takže se k nám může přihlásit opravdu každý. Autoškola NOBE Plzeň má uvedeny v ceníku u každé varianty kurzu částku, kterou splátkový kalendář začíná.

Vzdělávejte se s NOBE zábavnou formou

Autoškola NOBE je velmi aktivní v komunikaci. Na svých sociálních sítích Facebook, Instagram a TikTok můžete sledovat naučný obsah podávaný zábavnou formou samotným ředitelem autoškoly NOBE.




 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24