Oslavte Silvestra v plzeňské zoologické. Na co se můžete těšit?

28.12.2022 7:23

Mnoho lidí bere ve vánočním čase návštěvu Zoologické a botanické zahrady města Plzně už jako tradici a zvyk. Jinak tomu není na Silvestra. Navštivte zoo poslední den v roce, určitě nebudete litovat.

5

Pro návštěvníky zoologické zahrady v Plzni je připraven sváteční dopolední rodinný program. Poslední den roku, tedy v sobotu 31. prosince, bude v zoo opravdu veselo. „Kolem 13. hodiny bude slavnostně uvítán symbolicky poslední letošní návštěvník. Jeho číslo bude určitě vyšší než 500 000, ale jak vysoko překročí půlmilionovou laťku - to rozhodnou příští vánoční dny. Výjimečného návštěvníka přijde pozdravit představitel města Plzně a poblahopřeje mu i starý končící rok,“ prozrazuje Martin Vobruba, mluvčí Zoologické a botanické zahrady města Plzně.

Na co se můžete těšit? V centrální části zahrady se bude konat zábavný program od 10 do 12:30 hodin. Na děti i dospělé čeká silvestrovská naučná stezka o ceny, chytání (umělé) zlaté rybky a mnoho dalšího. Mezi 12:30 a 13:00 bude do zoo slavnostně přivítán poslední letošní návštěvník.

Zoologická a botanická zahrada města Plzně bude mít otevřeno 31. prosince od 9:00 do 16:00, pokladna do 15:00.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24