QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Užijte si Rodinný den na Pohádkovém statku na Rokycansku a podpořte tím Maminy s rakovinou

16.05.2023 12:26

Přijďte si užít pohádkový rodinný den. Užijte si tvořivé dílny, soutěžní úkoly, tombolu i divadlo a podpořte dobrou věc.

maminy s rakovinou_akce na statku_0523_FB maminy s rakovinou

Rodinný den na Pohádkovém statku se bude konat v neděli 21. května od 10 do 17 hodin. „Rádi bychom všechny pozvali na Rodinný den na Pohádkovém statku, kde si všichni společně užijeme spoustu zábavy u divadla, rukodělných dílníček a soutěží pro celou rodinu,“ zve spolek Maminy s rakovinou.

Pohádkový statek se nachází na návsi vesničky Vranovice, v obci Břasy na Rokycansku. Nabízí možnost strávit příjemné chvilky v prostředí krásného venkovského statku spolu s pohádkovými bytostmi a strašidýlky. Víte, jaké pohádkové bytosti bydlely na statku? Jak vypadá Smolíček Pacholíček? Jak žijí vodníci či čertíci, co je to dřevožer? To vše a mnohem více se dozvíte vy i vaše děti na pohádkovém hospodářství na Rokycansku už tuto neděli!

Zábavná akce Rodinný den na Pohádkovém statku má charitativní podtext. „10 Kč z každé vstupenky věnuje statek na bezplatné služby pro rodiny pacientek ve spolku Maminy s rakovinou, z.s.,“ říká Zdeněk Zajíček z Pohádkového statku. „Peníze budou věnovány na psycho-sociální poradenství pro rodiny, ve kterých maminky z Plzeňského kraje onemocněly rakovinou,“ doplnil spolek Maminy s rakovinou.

Činnost spolku Maminy s rakovinou je věnována od sdružování pacientek a jejich rodin, přes laickou a odbornou terapeutickou pomoc až po komplexní zajištění fungující domácnosti. Přijďte si užít zábavný rodinný den a přispějte na dobrou věc. Více podrobností o spolku naleznete zde.

Foto ilustrační FB Maminy s rakovinou

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24