Zvedni se z gauče a vyběhni! Leskros je běžecký závod pro začátečníky i fajnšmekry

07.03.2023 8:42     09.03.2023 8:34

Leskros je seriál pěti běžecko-canicrossových trailových závodů, který letos zavítá na pět míst. První závod proběhne již tuto sobotu 11. března. Buď u toho!

leskros_0323_Rozběháme Česko

Ať už závodíš pro radost z dokončení závodu, kvůli partě kamarádů, se kterou se na závodech potkáváš, pro finisherskou medaili, kterou dostaneš v cíli nebo jen tak pro radost, Leskros je běžecký seriál pro každého a každý si zde najde to své. Zaběhat si můžeš sám, ale i se svým čtyřnohým parťákem.

Zahájit závodní sezonu Leskrosů 2023 můžeš už tuto sobotu 11. března na akci Březňák v Tlučné na severním Plzeňsku. Zázemí závodu je umístěno vedle fotbalového stadionu, kde se dá dobře zaparkovat. Prezentace je od 8:00. Přihlásit se můžeš online, ale i v den závodu na místě.

Pořadatelem závodu je Rozběháme Česko, iniciativa, která se snaží ke sportu nalákat nováčky. Na každém závodě je proto speciální kategorie canicrossařů s názvem Můj první závod. Závodníci v této kategorii startují až na konci startovního pole a při přejímce navíc dostávají brožuru plnou rad a tipů do začátku. 

Leskros se soustředí právě na začátečníky, pro které je připravena kratší trasa. Oddělený start je připraven i pro děti, které mají své závody. Trasa vede výhradně lesními cestami absolutně bez asfaltu s minimálním převýšením. Ať jsi běžec začátečník, nebo fajnšmekr - určitě si přijdeš na své!

Zajímavostí tohoto závodu je i velká účast canicrossařů, o které bude dokonale postaráno. Registrace předem na webu www.leskros.cz nebo na místě. 

Porovnej se sám se sebou nebo se soupeři! Účast na závodech vždy dodá další motivaci zvednout se z gauče a vyběhnout, abys příště překonal hlavně sám sebe. 

Praktické info zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24