Adie školo - přežiješ prázdniny? Zábavný den pro děti v plzeňské zoo

23.06.2022 8:56

Konec školního roku se neprodleně blíží a Zoologická a botanická zahrada města Plzně si s lehkým předstihem připravila pro děti zábavný program...

_IGP7361

Školní rok sice končí až na konci června, plzeňská zoologická zahrada si však připravila pro děti program už v sobotu 25. června. Program bude probíhat od 10 do 17 hodin před Tropickým pavilonem. Akce s názvem Adie školo - přežiješ prázdniny? nabídne dětem i rodičům netradiční soutěžní zážitky.

Na co se můžete těšit? "Děti si vyzkoušejí, jak jsou připraveny na prázdninový pobyt v přírodě, na táborech, daleko od rodičů. Odměnami za splněné úkoly, některé velmi netradiční, budou i letos sladké studené dobroty od jednoho z předních výrobců zmrzlin. Oblíbená naučná stezka nabídne v duchu zvolené tématiky malou ochutnávku z prázdninového kotlíku," uvedl mluvčí zoologické zahrady Martin Vobruba.

Zoologická a botanická zahrada města Plzně je jedním z cílových míst Prázdninové štafety. Můžete tak spojit zábavný den pro děti se splněním jednoho z bodů soutěže. Veškeré informace ohledně Prázdninové štafety naleznete zde.

foto ilustrační

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24