QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Alexandr Will: V našem showroomu se budete cítit jako doma!

06.04.2022 7:01     27.04.2022 14:00

Jak vypadá moderní stínicí technika přímo na oknech domu, terase nebo zahradě? To vše můžete vidět naživo v unikátním showroomu společnosti Alexandr Will, která patří k nejprestižnějším firmám ve svém oboru.

článek úvodní nebo do textu
článek úvodní nebo do textuIMG_286013456789101112131415161718

Alexandr Will začal podnikat v roce 2007, od té doby se sortiment, který jeho společnost nabízí, značně rozšířil. V současné době si zákazníci mohou vybírat z nejrůznějších druhů a typů venkovních i vnitřních žaluzií, rolet nebo markýz, dále pak ze svislých fasádních clon či vnitřního látkového stínění a v neposlední řadě pergol. „Produkty vyrábíme vždy podle požadavků zákazníků, kterým se snažíme vyjít co nejvíce vstříc. Zakládáme si na osobním přístupu a vždy se snažíme maximálně vyhovět požadavkům. Naši práci děláme kvalitně a doporučení je pro nás zatím nejlepší reklamou,“ směje se zakladatel společnosti Alexandr Will.

„Byl jsem dlouhou dobu zaměstnaný ve firmě, která se zabývala výrobou oken, kde byl součástí i prodej stínicí techniky, takže jsem si prošel výrobou, montážemi, obchodováním a dalšími odvětvími. Zastával jsem ale odlišný názor, co se týká přístupu k zákazníkům, proto jsem se rozhodl založit vlastní firmu. Začátky nebyly lehké, podnikal jsem v jednom pokoji našeho panelákového bytu. Až později jsem si našel vlastní zázemí a společně se společností Climax, se kterou jsme dnes partnery, jsme začali spolupracovat na prodeji stínicí techniky. Jen na vysvětlenou, Climax je největším výrobcem stínění v České republice a v jeho nabídce najdete desítky typů produktů pro vnitřní i vnější stínění. Dále má ve svém portfoliu bezúdržbové hliníkové nebo nejmodernější bioklimatické pergoly. Zahradní pergoly a stínění zimních zahrad vyrábíme spolu s Climaxem na míru a se zárukou 4 let.“ říká Alexandr Will.

Firma se odlišuje nejen v přístupu k zákazníkům, ale také v samotné prezentaci. V Nýřanech proto vybudovala unikátní showroom. „Dříve jsme měli umístěný showroom v pronajatých prostorech, což ale nevyhovovalo našim představám. Rozhodli jsme se proto vybudovat vlastní. Showroom má navozovat atmosféru, jako byste byli doma. Mělo by tam být příjemně, ale zároveň působit honosným dojmem. To se nám, doufám, v Nýřanech podařilo,“ pokračuje Alexandr Will a dodává: „Našimi nejčastějšími zákazníky jsou majitelé rodinných domů, proto je celý showroom vlastně takový rodinný dům, který ukazuje nejrůznější možnosti, jak prostory zastínit. Nicméně stínicí techniku vyrábíme i pro firemní klientelu a určitě si u nás vyberou i majitelé bytů.“

Podle Alexandra Willa se trendy ve stínicí technice s postupem času mění. Celkově jsou stále používaným stínicím prvkem vnitřní žaluzie, i když ty klasické najdete spíše v kancelářských prostorech. V rámci interiérového stínění lze v současnosti spatřit nárůst podílu vnitřních rolet a dalších druhů stínění, jako jsou například látkové rolety, plisé nebo japonské posuvné stěny. Také se zvyšuje podíl motorizovaných stínicích prvků, a to zejména u venkovních žaluzií. Čidla reagující na slunce a povětrnostní podmínky mimo jiné snižují náklady na vytápění, ale i chlazení místností. Dalším benefitem je snížení hlučnosti v místnostech.

článek do obsahu

Společnost Alexandr Will připravuje pro každého zákazníka cenové nabídky na klíč. „Po konzultaci se zákazníkem připravíme nabídku na míru i s cenovou kalkulací. Jsme ke klientům féroví a rádi vysvětlíme jednotlivé položky cenové nabídky,“ dodává Alexandr Will.

Dokončením projektu však spolupráce nekončí. „O naše klienty se staráme i po dokončení zakázky. Mohou se na nás obrátit s případnými opravami či požadavky na doplňky k produktům,“ uzavírá s úsměvem Alexandr Will.

Společnost Alexandr Will vyrábí a dodává stínicí techniku do Plzně, Prahy, Liberce a okolí. Klienty má společnost ale i v Lucembursku nebo Německu.

Showroom stínicí techniky se nachází v Nýřanech na adrese Hřbitovní 1311. Kromě stínicích systémů zde zákazníci najdou také kvalitní venkovní pergoly, které společnost vyrábí na míru. Venkovní hliníkové a bioklimatické pergoly vám přiblížíme v dalším článku.

Další podrobnosti najdete na webových stránkách či na facebooku.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24