QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Andrej Babiš je v regionu, navštíví Stříbro, Nýřany a Plzeň

06.09.2021 10:00

Premiér Andrej Babiš navštíví dnes Fakulní nemocnici Plzeň a další místa. Po oficiálním programu pojede do Stříba, Nýřan a Plzně, kde ho čeká setkání s občany.

Andrej Babiš

Andrej Babiš se setká v pondělí 6. září s vedením plzeňské fakultní nemocnice, dále například s hejtmankou Plzeňského kraje. Oficiálně navštíví i další místa v Plzni. Po 15. hodině odpoledne ho čeká neoficiální program, v kraji odstartuje volební kampaň hnutí ANO.

V rámci kampaně se Andrej Babiš setká s občany od 15 hodin na náměstí ve Stříbře, od 16:30 na náměstí v Nýřanech a od 18 hodin proběhne setkání i živou kapelou a točenou zmrzlinou v parku na Habrmannovo náměstí v Plzni na Doubravce. V rámci setkání bude Babiš podepisovat svou novou knihu s názvem Sdílejte, než to zakážou.

Kampaň hnutí ANO v Plzeňském kraji bude probíhat v ulicích po celé září. Lídryní v Plzeňském kraji pro volby do Poslanecké sněmovny parlamentu ČR je Ivana Mádlová. Hnutí ANO se postupně chystá navštívit další místa, ve středu 8. září zavítají kandidáti do Přeštic, v úterý 14. září do Sušice a 15. září do Horšovského Týna.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24