ANO v Plzni povede dál Roman Zarzycký. Získal mandát až do roku 2021

15.01.2019 8:57

V Plzni se hned na začátku tohoto týdne konal oblastní sněm ANO. Na pořadu dne byla také volba nového vedení. V čele hnutí v Plzni bude stát opět Roman Zarzycký.

DSC06596

Hnutí Ano vyhrálo v Plzni podzimní komunální volby. Nyní přišel na řadu tradiční oblastní sněm, na kterém se mimo jiné hodnotily jak volební kampaň, tak její výsledky. Došlo ovšem i na volbu nového vedení.

Potřetí za sebou byl do čela hnutí v Plzni zvolený Roman Zarzycký. Získal jednoznačný mandát až do roku 2021. Zastupujícím místopředsedou se stal poslanec Kamal Farhan a druhým místopředsedou zastupitel Petr Fišer.

“Děkuji delegátům sněmu za opětovnou důvěru při volbě. Vnímám to jako obrovský závazek a zároveň vysvědčení za naší společnou práci. Delegáti potvrdili mou vizi o řízení největší organizace v kraji pro další dva roky. Mám z toho upřímnou radost ," řekl po zvolení Roman Zarzycký.

Novopečený předseda hnutí zastává v současné době funkci prvního náměstka primátora města Plzně. Od roku 2014 do 2018 působil na plzeňské radnici jako předseda Kontrolního výboru. V minulosti působil několik let mimo jiné jako ředitel HC Škoda Plzeň.

Hnutí Ano má v Plzni víc jak stovku členů.

FOTO: ilustrační QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24