Bazén na Slovanech uzavřou na čtyři dny mistrovské závody dospělých

11.12.2019 21:13

Až do neděle bude pro veřejnost uzavřen bazén v Plzni na Slovanech. Lidé mohou využít v době uzavření bazén v Plzni na Lochotíně. Přinášíme podrobnosti.

CG0A0187

Od 12. do 15. prosince se v bazénu na Slovanech koná Český pohár v plavání Arena Cup - Zimní mistrovství ČR a dorostu a dospělých.

"Z důvodu konání plaveckých závodů bude v těchto dnech areál pro veřejnost uzavřen kromě sauny. Ve čtvrtek a v pátek probíhá výuka plavecké školy v malém bazénu bez omezení. Omlouváme se za uzavření, vstupenky na bazén můžete v tu dobu využít v areálu bazénu na Lochotíně. Jsme rádi, že to chápete, a že fandíte českému plavání a sportu," uvádí stránky bazénu Slovany.

Do Plzně se sjedou opět nejlepší plavci a předpokládá se, že budou opět padat rekordy. Představí se česká plavecká špička včetně všech finalistů z právě ukončeného mistrovství Evropy v Glasgow. V bazénu na Slovanech budou závodit Simona Kubová, Barbora Seemanová, Kristýna Horská, Honza Micka, Tomáš Franta. Na MČR se také po několikaleté pauze vrací český sprinterský rekordman Tomáš Plevko. A samozřejmě nebudou chybět ani plavci z domácího klubu PK Slávia VŠ Plzeň. Bojovat o cenné kovy bude například Jan Šefl.

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24