DJKT se chystá na otevření, od zítřka spustí prodej vstupenek

18.05.2021 15:26

Divadlo J. K. Tyla v Plzni se chystá po několikaměsíční uzavírce kvůli koronaviru na otevření. Od zítřka, tedy od středy 19. května, startuje také prodej vstupenek. Přinášíme podrobnosti.

DJKT foto mIlan Janoch

Divadlo přivítá diváky znovu od 26. května, a to na všech třech scénách. Do programu zařadilo nejen oblíbené tituly z repertoáru jednotlivých uměleckých souborů, ale také ochutnávku z nově nastudovaných inscenací, baletní koncert, Muzikálové matiné či Galavečer Literární kavárny.

"Předprodej vstupenek bude spuštěn ve středu 19. května v 9.00 on-line i v pokladně Předprodeje ve Velkém divadle, Smetanovy sady 16.  Jako poděkování všem, kteří v uplynulých měsících podpořili DJKT pořízením dárkového poukazu náleží automatická 20% sleva na nákup libovolných vstupenek z produkce DJKT, kterou je možné uplatnit pouze při návštěvě divadelní pokladny," informuje Edita Laštovková z DJKT. 

Více o prodeji vstupenek najdete na stránkách divadla - zde.

„Během uzavření divadel jsme stále zkoušeli, odehráli jsme i řadu představení bez publika, jsme připraveni a nemůžeme se dočkat, až přivítáme diváky v našich hledištích. Samozřejmě jsme i nervózní, nevíme, jaký zájem o představení bude. My ale diváky a jejich energii už zoufale potřebujeme a doufáme, že je různá omezení od návštěvy divadla neodradí a že přijdou,“ uvádí ředitel divadla Martin Otava.

foto: Milan Janoch

 

foto: Milan Janoch

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24