QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Do "Tetris challenge" se zapojí i dopravní podniky v Plzni! Shání účastníky

04.10.2019 8:54

Plzeňské dopravní podniky shání dobrovolníky pro populární "Tetris challenge". Shání "panáčky" pro zaplnění velkokapacitní tramvaje. Zapojíte se? Pořeba je minimálně tři sta lidí...

tetris

Takzvaná "Tetris challenge" se stala v posledních dnech a týdnech velkým hitem sociálních sítí. Do výzvy se chtějí připojit i Plzeňské městské dopravní podniky a zaplnit chtěji velkokapacitní tramvaj.

"Chceme se zapojit do výzvy, která aktuálně hýbe sociálními sítěmi - Tetris Challenge. Na fotce bude velkokapacitní tramvaj, takže vám je asi jasné, že na fotku budeme potřebovat hodně cestujících. FAKT HODNĚ! Pomůžete nám?" lákají do ne úplně snadného úkolu plzeňské dopravní podniky.

Na Facebooku už k tomu PMDP vytvořily také takzvanou "Událost". Zatím je jasné, že challenge by se měla odehrát v termínu od 9. do 16. října. Který konkrétní den to bude, zatím dopravní podniky nezveřejnily. "Konkrétní den a čas focení upřesníme podle předpovědi počasí, ale bude to v nejbližších dnech," upozorňují dopravní podniky. Zároveň vyzývají, aby jejich příznivci nebo zájemci o akci sdíleli událost mezi své přátele. Jasné je, že budou potřeba minimálně tři stovky lidí.

Událost na Facebooku najdete zde.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24