QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Domažlicko: Motorkář narazil do sloupu, jel zřejmě moc rychle

25.08.2021 11:52

Řidič s motocyklem vjel mimo komunikaci, kde narazil do oplocení pozemku a sloupu. Při dopravní nehodě muž utrpěl vážná zranění a byl převezen do nemocnice.

1

U obce Svržno na Domažlicku ve středu 25. srpna narazil motocyklista do oplocení pozemku. Oznámení o dopravní nehodě přijali policisté v 7.35 hodin. Na místo vyjeli policisté z obvodního oddělení z Poběžovic a dopravního inspektorátu v Domažlicích.

"Sedmačtyřicetiletý muž z Poběžovicka řídil motocykl značky Suzuki po komunikaci II. třídy číslo 197, kdy jel ve směru od obce Štítary na Svržno. Při průjezdu levotočivou zatáčkou, zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti, vjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do oplocení a betonového sloupu," uvedla mluvčí policie Dana Landmanová.

Řidič při dopravní nehodě utrpěl vážná zranění a byl zdravotníky převezen do nemocnice v Plzni k dalšímu ošetření. "Velmi vážně zraněného muže středního věku transportujeme za umělé plicní ventilace na Emergency FN Plzeň," doplňuje mluvčí záchranky Vítězslav Sladký.

Vzhledem ke zranění muže nebyla na místě provedena dechová zkouška a policisté si vyžádali odběr krve v nemocnici. Odhadnutá hmotná škoda činí 22 tisíc korun.

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24