QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dopravní podniky otevřely nové zákaznické centrum! Máme fotky

02.12.2013 10:16

Plzeňské dopravní podniky otevřely v pondělí 2.prosince nové zákaznické centrum u křižovatky U Práce. Hned na úvod vítali zákazníky stylově Mikuláš s čertem a andělem. Prodejna v Tylově ulici už je definitivně minulostí...

Nové zákaznické centrum PMDP na Klatovské u křižovatky U Práce.
Nové zákaznické centrum PMDP na Klatovské u křižovatky U Práce. Nové zákaznické centrum PMDP na Klatovské u křižovatky U Práce. Nové zákaznické centrum PMDP na Klatovské u křižovatky U Práce. Nové zákaznické centrum PMDP na Klatovské u křižovatky U Práce. Klienty v novém zákaznickém centru stylově vítal Mikuláš s čertem a andělem. Nové zákaznické centrum PMDP na Klatovské u křižovatky U Práce.Nové zákaznické centrum PMDP na Klatovské u křižovatky U Práce. Nové zákaznické centrum PMDP na Klatovské u křižovatky U Práce. Nové zákaznické centrum PMDP na Klatovské u křižovatky U Práce. Hned u vstupu do nového centra trošku vyděsil příchozí klienty čert... 
 
 Nové zákaznické centrum PMDP na Klatovské u křižovatky U Práce. Uzavřená prodejna PMDP v Tylově ulici. Letáky na uzavřené prodejně v Tylově ulici stále upozorňují na změnu umístění nového centra. Letáky na uzavřené prodejně v Tylově ulici stále upozorňují na změnu umístění nového centra. Uzavřená prodejna PMDP v Tylově ulici.

Nové zákaznické centrum Plzeňských městských dopravních pondiků začalo od 2.prosince sloužit lidem v novém sídle a na nové adrese. Teď už si cestující své záležitosti vyřizují na Klatovské u křižovatky U Práce. Centrum je umístěné přímo naproti tramvajové zastávce.

Hned na začátku fungování nového zákaznického centra si dopravní podniky pro klienty připravily překvapení. Zákazníky v podstatě hned u vchodu vítal Mikuláš s čertem a andělem.

Stěhování z Tylovky jen za roh...Stará prodejna v Tylově ulici definitivně skončila. Nové centrum bude rozšiřovat služby.

Už v průběhu listopadu dopravní podniky oznámily, že prodejna v Tylově ulici, na kterou byli lidé zvyklí skutečně deístky let, končí. Od 28.listopadu se kvůli stěhování do nového zákaznického centra zavřela a během několika dnů tak cestujícím sloužilo jen centrum na Denisově nábřeží.

Cestující se ale evidentně se změnou vyrovnali poměrně dobře. Už od rána se v novém centru dvěře skutečně netrhly. Přispívá tomu i fakt, že centrum je opravdu jen za rohem od bývalé prodejny v Tylově ulici a právě na ní stále na změnu adresy upozorňují plakáty. "Informovali jsme zákazníky prostřednictvím hlášení ve voze, měli jsme informace na webu, máme informace i na prodejně Tylova 12 a také na Centrálním autobusovém nádraží, na hlavním vlakovém nádraží a také na zákaznickém centru na Denisově nábřeží. Takže klienti informovaní byli dostatečně," řekla QAPu vedoucí distribuce Martina Valentová.

"V zákaznickém centru je možno podat žádost o Plzeňskou kartu, nabití tarifů nebo elektronické peněženky. Fotografie na Plzeňskou kartu jsou zatím možné pořídit jen na zákaznickém centru na Denisově nábřeží. Uvažuje se, že časem by se tato služba prodávaděla i tady, včetně karty na počkání, to ale bude až v průběhu roku 2014," doplňuje Martina Valentová.

Zákaznické centrum na Klatovské třídě je otevřené denně v pracovním týdnu od 7 do 18 hodin a v sobotu od 7 do 12.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24