QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ekologická novinka v Doosan Areně! Viktorka zavádí vratné kelímky - FOTKY

18.02.2020 18:00

Před prvním domácím zápasem ligového jara představuje fotbalová Viktorka Plzeň nové vratné kelímky. Fanoušci si mohou vybrat ze dvou variant.

1
12

Nové vratné kelímky budou k dostání ve dvou variantách. Na první z nich je vyobrazená Doosan Arena, na druhé hráči Lukáš Hejda s Joelem Kayambou. Fanoušci se z kelímků poprvé napijí už v sobotu 22. února během zápasu s Příbramí.

Na své si přijdou také sběratelé suvenýrů, protože kelímky nemusí nutně vracet. Fanoušci, pro které bude mít sběratelskou hodnotu a budou si ho chtít ponechat, mohou kelímek koupit nejen ve všech stáncích s občerstvením, ale také ve fanshopu či na eshopu.

"Viktoria tímto krokem přispívá k celosvětovému trendu. Vratné kelímky jsou jednoznačně větším komfortem pro všechny návštěvníky a navíc napomáhají ke zlepšení životního prostředí. Klub doufá, že se díky tomu na stadionu a v jeho okolí bude objevovat čím dál méně jednorázového plastu. A samozřejmě se zvýší i pohodlí fanoušků, kteří budou mít svůj oblíbený nápoj konečně v pevném kelímku,“ sděluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Pro plnoleté permanentkáře  je navíc na sobotu 22. února připravena speciální odměna za věrnost. Do nového kelímku dostanou jedno pivo zdarma. Stačí tak zaplatit pouze kelímek za vratnou zálohu 50 Kč.

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24