QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Hon na puky v Plzni! Hokejoví fanoušci hledají ukryté puky v ulicích ve velkém

16.01.2019 12:26     16.01.2019 13:29

Speciální soutěž k 90 letům ledního hokeje v Plzni, kterou spustil klub HC Škoda Plzeň, fanoušky doslova pobláznila. Ukryté puky v ulicích hledají ve velkém. Kde jsou další?

pukpuka

Hokejový klub HC Škoda Plzeň spustil soutěž v hledání speciální edice puků v ulicích Plzně teprve několika dny, fanoušky už ale doslova strhla.

"Prakticky třetina z celkového počtu devadesáti puků již byla nalezena, většina z nich byla u významných míst po celém městě," informoval klub HC Škoda Plzeň. Puky byly ukryté na náměstí, u Velkého divadla nebo například přímo na věži katedrály svatého Bartoloměje.

Soutěž ale běží dál a v ulicích je další várka puků. Tentokrát už by ale fanoušci nejspíš v centru města hledali marně. "Další soutěžní puky byly instalovány tak, aby vám byly ještě blíže. Tedy přímo k vašim domovům - například po Bolevci, Světovaru či Skvrňanech. A kde přesně? Představte si zimní cestu do školy či práce. Koupíte si u novinového stánku u zastávky noviny, jdete na zastávku MHD a podobně...," poodhaluje další místa klub.

Soutěž běží až do konce ledna a hraje se o mimořádné ceny. Další informace k soutěži najdete zde.

FOTO: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24