QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jarní prázdniny aktivně v Českém lese. Putujte od tůňky k tůňce

22.02.2021 18:07

Jarní prázdniny začaly dětem z Domažlicka a Tachovska. Strávit je lze i zajímavým putováním přírodou Českého lesa. CHKO Český les připravil nejen pro děti, ale i jejich blízké, putování od tůňky k tůňce.

tunka
tunka123456tunky

Hru v přírodě připravil CHKO Český les ve spolupráci s městem Bělá nad Radbuzou. Jde o individuální putování za poznáním zdejší přírodou s názvem "OD TŮŇKY K TŮŇCE" ve dnech 20. až 28. února 2021. Trasy si lze jen tak projít, ale účastníci se mohou zároveň zapojit i do soutěže o krásné ceny s motivem přírody.

V okolí Bělé nad Radbuzou bylo totiž vybudováno nově několik tůněk, a to v rámci pomoci zadržování vody v krajině. Tento týden jsou u vybraných tůněk (viz mapy ve fotogalerii) umístěny speciální kódy. Takže pokud chcete nejen poznávat, ale i soutěžit, vezměte si s sebou na vaši výpravu tužku a papír. A také mobil nebo fotoaparát.

Pak už jen stačí do 3. března zaslat kódy, k tomu vždy fotografii z místa a počet dětí, které se výpravy zúčastnily. K tomu připojit vaši adresu a vše zaslat mailem na knihovna@belanr.cz.

foto: fcb Bělá nad Radbuzou, CHKO Český les

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24