QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Letní počasí s tropy se vrací! O víkendu by se mohly objevit také bouřky

22.08.2019 7:02

Vypadá to, že letní počasí s tropickými teplotami se přece jen úplně nerozloučilo. Podle nových výhledů nás v další dnech zase čekají "třicítky", objevit by se ale mohly i bouřky.

Bolevák

Ve čtvrtek bude polojasno až skoro jasno s teplotami mezi 22 a 26 stupni. Hodně podobné to bude i v pátek, bude ale ještě tepleji. Ke slunečné obloze se přidají teploty odpoledne mezi 24 a 28 stupni. V noci naměříme 12 až 8 stupňů.

Víkend už by mohl přinést bouřky, ale také tropické teploty. V sobotu nás čeká skoro jasno až polojasno, během dne by mělo být přechodně až oblačno a místy se vyskytnou přeháňky nebo ojediněle bouřky. Nejnižší noční teploty budou mezi 16 až 12 stupni, nejvyšší denní mezi 26 až 30 stupni.

Neděle bude ve znamení polojasné až oblačné oblohy, místy se objeví přeháňky nebo bouřky. V noci klesnou teploty mezi 18 až 14 stupňů, přes den vystoupí mezi 28 až 32.

Ve stejném stylu bude počasí také v pondělí. Bude polojasno až oblačno, místy s přeháňkami nebo bouřkami. Noční teploty klesnou mezi 18 až 14 stupňů, denní se dostanou mezi 28 až 32.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Polojasno, při přechodně zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky nebo bouřky. Nejnižší noční teploty 18 až 13 °C. Nejvyšší denní teploty 27 až 32 °C."

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24