QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lupič po přepadení benzínky v Plasích naboural! Z nemocnice putoval rovnou do cely

22.10.2019 14:36

Přepadení benzínky v Plasích a následná bouračka samotného pachatele má dohru. Z nemocnice putoval podezřelý muž rovnou do policejní cely. Přinášíme podrobnosti!

21_10_2019 DN 1 OA Plasy (2)
21_10_2019 DN 1 OA Plasy (2)21_10_2019 DN 1 OA Plasy (1)21_10_2019 DN 1 OA Plasy (3)

Pondělní večerní nehoda u Plas má policejní dohru. Řidič, kterého hasiči vyprostili z nabouraného auta, putoval v úterý do policejní cely. Jde totiž o muže, který je podezřelý přepadení benzínky v Plasích.

"Včerejšího dne kolem 19:00 došlo v obci na severním Plzeňsku k loupežnému přepadení benzinové čerpací stanice, kdy z pokladny odcizil ozbrojený pachatel finanční hotovost v řádu několika tisíc korun. Na místo bylo vysláno několik policejních hlídek, před jednou z nich pak pachatel ujížděl ve vozidle Fiat Croma," popisuje mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Mezi obcemi Plasy a Kralovice čtyřiadvacetiletý řidič nezvládl řízení, auto dostalo smyk a skončilo ve svodidlech. "Při havárii byl zraněný, a tak byl z místa převezen záchrannou službou do nemocnice. Možné ovlivnění alkoholem nebo jinými návykovými látkami bude zřejmé až na základě výsledků provedeného odběru krve. V tuto chvíli je zadržený muž v policejní cele," dodává policejní mluvčí s tím, že podezřelý z trestného činu loupež. Státnímu zástupci navíc kriminálka po obvinění podá podnět k návrhu na vzetí dotyčného do vazby.

FOTO: HZSPK, nehoda 21. 10. Plasy

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24