QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Muž odjel do práce, ale nedorazil tam. Neviděli jste ho?

06.08.2019 15:54

Policisté vyhlásili celostátní pátrání po pohřešovaném Miroslavovi Babjákovi. V pondělí 5. srpna brzy ráno odjel z domova do zaměstnání. Tam ale nedorazil a ani domů se nevrátil!

Kriminalisté pátrají po pohřešovaném čtyřiačtyřicetiletém muži z Plzeňska, který má trvalé bydliště v Tachovské 1385/67 v Plzni, ale momentálně bydlí s přítelkyní v Revoluční č. 404 v Chotěšově.

Muž, po kterém policisté pátrají, je kolem 170 cm vysoký, štíhlé postavy. Má zelené oči a užívá dioptrické brýle. Jeho hnědé vlasy jsou krátce střižené a styl vousů má "strniště".

"Pohřešovaný byl naposledy viděn dne 5. srpna cca v 5:30 hodin přítelkyní v místě jejich současného bydliště - Chotěšov, Revoluční 404, kdy odjel do zaměstnání služebním vozidlem značky Nissan X-Trail 2.0 DCI, rz 4U92005, barva šedá," sdělila policejní mluvčí Iveta Kořínková. Do zaměstnání však muž nedorazil, do současné doby se nevrátil ani zpět do místa bydliště a ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Mobilní telefon má nedostupný.

"Pohřešovaný měl dle oznamovatelky psychické problémy, vyvolané stresem v zaměstnání. Léky neužívá. Při odchodu do zaměstnání měl na sobě červené tričko se symbolem v přední části modrého A s bílým lemem, riflové tříčtvrteční kalhoty a černé sportovní boty zn. Adidas. S sebou měl černou látkovou brašnu s notebookem," dodala policejní mluvčí.

Jakékoli informace o pohybu či výskytu prosím sdělte na kterékoliv policejní stanici nebo na lince 158. Policisté předem děkují veřejnosti za spolupráci.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24