QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Domažlicku zloději hrozí až dva roky odnětí svobody

18.10.2021 10:33

V sobotu 16. října odpoledne došlo v malé vesničce v Carpaticích na Domažlicku k vloupání do vozidla. Zloděje přilákal batoh na zadním sedadle. Domažličtí policisté případ stále prošetřují.

Železniční_MIlan Janoch

Dne 16 října odpoledne přijali domažličtí policisté oznámení o vloupání do vozidla, ke kterému došlo v blíže nezjištěné době od 14:30 hodin do 17:03 hodin téhož dne na parkovišti v obci Capartice. Dosud neznámý pachatel spatřil batoh na zadním sedadle osobního vozidla značky Škoda Fabia a využil příležitosti. Rozbil okno a batoh ukradl. Společně s ním přišla majitelka o svazek klíčů a peněženku s finanční hotovostí, platební kartou a kartičkou pojištěnce. Celková škoda na odcizených věcech byla vyčíslena na 1 299 korun, na vozidle vznikla škoda ve výši 1 tisíc korun.

„Policisté zajistili kriminalistické stopy a pořídili fotodokumentaci. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

 

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24