Na Roudné startuje uzavírka v Malické ulici! Potrvá dva týdny

05.11.2019 16:21

Řidiči v Plzni musí od středy 6. listopadu počítat s dalším dopravním omezením. Tentokrát se dotkne části Roudná. Konkrétně Malické ulice. Uzavírka potrvá dva týdny.

Kruhový objezd Rondel, Roudná

S dvoutýdenní uzavírkou kvůli napojování nové stavby na horkovod musí počítat řidiči od středy v Plzni na Roudné. Omezení se dotkne také chodců.

"V termínu od středy 6. do úterý 19. listopadu 2019 bude úplně uzavřen úsek Malické ulice od křižovatky s ulicí Otýlie Beníškové ke křižovatce s ulicí Pod Všemi svatými. Důvodem je výstavba horkovodní přípojky pro bytový dům Nová Roudná. Stavbou budou moci projet pouze vozidla městské veřejné dopravy a Integrovaného záchranného systému," informoval Magistrát města Plzně.

S omezením by měli počítat také chodci. "Na nezbytně nutnou dobu bude zároveň uzavřen chodník ve směru ke Křížkově ulici, průchod pěších bude po tuto dobu zajištěn po provizorní lávce pro pěší," upozorňuje magistrát.

Objízdná trasa ve směru do centra bude vedena ulicí Pod Všemi svatými, ve směru z centra ulicí Na Roudné. Pro zlepšení průjezdu bude upravena světelná signalizace na křižovatce ulic Otýlie Beníškové a Malické a ulicemi Otýlie Beníškové a ulice Na Roudné.

191105_Uzavirka_Malicka

 

Foto mapa: Magistrát města Plzně

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24