Na Tachovsku narazilo auto do stromu, zasahoval vrtulník - FOTKY

17.05.2022 10:44     17.05.2022 14:34

Vážná dopravní nehoda osobního automobilu se stala na Tachovsku. Na místě zasahovaly všechny složky IZS a také vrtulník letecké záchranné služby. Silnice byla po nehodě zcela uzavřena.

121
121611213

Nehoda se stala dopoledne na silnici II/230 u obočky na Pytlov.

"Hasiči použili k vyproštění osob hydraulické nástroje. Dvě osoby byly předány do péče ZZS. Komunikace mezi Černošínem a Víchovem je neprůjezdná," iínformoval po nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar.

Řidič s vozidlem dostal smyk a vylétl ze silnice. Jednalo se o 48letého muže, který jel s VW Caddy od obce Černošín na Stříbro. "Muž zatím z dosud nezjištěných příčin vozidlo uvedl do smyku, vyjel vlevo mimo komunikaci, kde pravým bokem narazil do kmene stromu. Dechová zkouška byla negativní. Řidič byl převezen záchrannou službou do nemocnice, jeho spolujezdec transportován letecky," uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Zraněného muže si po vyproštění hasiči převzala posádka letecké záchranky. "Muž utrpěl vážná zranění, v bezvědomí se zajištěnými dýchacími cestami byl transportován na emergency fkultní nemocnice na Lochotín. Druhý muž ročník 1973 byl transportován pozemní cestou se středně těžkými zraněními při vědomí také emergency na Lochotín," uvádí mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Po nehodě byla silnice zcela uzavřena. Provoz byl obnoven před 11. hodinou.  "Komunikace je již průjezdná," potvrdila mluvčí policie.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24