QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nákladní vozidlo skončilo v příkopě. Škoda přesáhne 2 miliomy korun - FOTO

14.06.2021 12:58     14.06.2021 14:50

V pondělí 14. června krátce po 12:00 hodině došlo k dopravní nehodě nákladního vozidla na Tachovsku. Řidič pravděpodobně nezvládl řízení a narazil do stromu.

HZSPK 1
HZSPK 1HZSPK 3HZSPK 2

Tachovští dopravní policisté přijali dnes oznámení o dopravní nehodě, která se stala okolo 11:30 hodin na silnici mezi obcemi Borek a Stráž. Z dosavadního šetření vyplývá, že od obce Borek jel 31letý řidič s nákladní soupravou. Při míjení se s protijedoucím vozidlem najel řidič nákladní soupravy na nezpevněnou krajnici, která se pod tíhou vozidla uvolnila, a řidič vjel do příkopu. Tam přední částí tahače a pravým bokem soupravy narazil do vzrostlého stromu.

Řidič při nehodě utrpěl zranění. "Jednu osobu jsme předali záchranářům. Provedli jsme protipožární opatření. Při nehodě nedošlo k úniku pohonných hmot," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar. "Muž ročník 1990 řidič nákladního automobilu utrpěl lehčí zranění hlavy a hrudníku, byl transportován do Stodské nemocnice," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Ještě před tím s ním policisté provedli dechovou zkoušku, která byla negativní. Vzniklou škodu odhadli přes 2 miliony korun. Nehodou se dopravní policisté i nadále zabývají.

 

Foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24