QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nemáte plán na nedělní večer? Co takhle zkusit divadelní livestream?

08.01.2021 14:25

Mnohým z nás chybí jen tak si večer vyjít do města, dát si skleničku něčeho dobrého, zajít si na večeři a pak do divadla. Přinášíme Vám tip na neděli 10. ledna. Nudit se určitě nebudete.

livestream_ Divadlo Pluto

Chcete si užít divadelní večer? Zasmát se a pobavit? Co to zkusit už v neděli 10. ledna. Hezky se oblékněte, uvařte si něco dobrého na zub, nalijte si dobré pití a zapněte internet. Livestream Divadla Pluto začíná už tuto neděli v 17:00 hodin a společně s divadlem bude odvysílán i na sociálních sítích Plzeňského kraje, Plzeň 2015 nebo Městského obvodu Plzeň 4.

My Fair Lady, Každý má svého Leona, Kalba manželů šílených nebo Letem světem s kabaretem – to je stručný výčet her, ze kterých Divadlo Pluto na nedělní podvečer připravilo leporelo pro svůj historicky první internetový livestream. „Pustíme diváky do zákulisí divadla prostřednictvím předtočených videosekvencí. Ukážeme jim například, jak to vypadá, když jedeme na divadelní zájezd, nebo co se děje při natáčení našeho nového seriálu Padesát odstínů korony,“ upřesňuje Bláha.

Hlavní ale budou samozřejmě živě hrané scénky a písničky z divácky úspěšných a oblíbených her. „Když nemohou diváci do divadla, pustíme jim naše divadlo domů,“ podotýká Jindřiška Kikinčuková. „Bude to určitě zábava, protože účast na livestreamu přislíbili naši přední herci – Pavel Kikinčuk, Broňa Kotiš, Radek Zima, Kamila Kikinčuková nebo Klára Kovaříková,“ vyjmenovává principálka Divadla Pluto.

Foto: Divadlo Pluto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24