QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nízká oblačnost a mrholení. Slunečnou oblohu si v příštích dnech neužijeme

21.11.2019 7:02

Podle nové týdenní předpovědi nás v dalších dnech žádné velké změny ohledně počasí nečekají. Dál bude hlavně zataženo nízkou oblačností, někde i mlhavo a počítat musíme s mrholením...

DSC_7058

Ve čtvrtek bude převážně zataženo, na většině území se vyskytne občasný déšť nebo mrholení. Srážky by měly ustávat večer. Teploty se přes den udrží kolem 7 stupňů.

Podobné to bude zpočátku i v pátek, postupně by ale mohlo být i polojasno. Nejnižší noční teploty budou kolem 2 stupňů, odpolední opět kolem 7.

Sobota i neděle budou ve znamení zatažené oblohy nízkou oblačností, bude mlhavo a ojediněle se vyskytne mrholení. Jen místy by se mohla obloha vybrat až na polojasno. V noci naměříme 8 až 4 stupně, přes den 6 až 10. 

Ani pondělí nepřinese velkou změnu, navíc v průběhu dne by mrholení mohlo přejít i v občasný déšť. V noci spadnou teploty mezi 6 až 2 stupně, přes den vystoupí mezi 7 až 11.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo, přechodně i polojasno. Místy déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty 7 až 2 °C. Nejvyšší denní teploty 7 až 12 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24