QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová týdenní předpověď: Babí léto mohou pokazit mlhy a nízká oblačnost

17.10.2019 7:01

Ačkoliv další dny přinesou postupné ochlazování, teploty budou stále celkem příjemné. Babí léto by ale mohla pokazit mlha a někde i nízká oblačnost. Čtěte novou předpověď do 24. října.

DSC_9697

Ve čtvrtek bude jasno až polojasno, přechodně by mělo být až oblačno. Teploty budou odpoledne mezi 15 až 19 stupni.

V pátek nás čeká oblačno až zataženo, místy i polojasno. Ojediněle bychom ale měli počítat se slabým deštěm nebo mrholením. Ráno a dopoledne se někde objeví mlhy, které mohou místy přetrvat i do odpoledne. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 10 až 6 stupňů, nejvyšší denní vystoupí mezi 15 až 19.

Sobota přinese zataženou až oblačnou oblohu, místy by mohlo být přechodně i polojasno. Ojediněle se mohou objevit přeháňky a ráno nebo dopoledne opět mlhy. V noci spadnou teploty mezi 10 až 6 stupňů, přes den se vyšplhají mezi 12 až 16.

V neděli bude oblačno až polojasno, někde až zataženo a místy dojde i na slabý občasný déšť nebo přeháňky. Stejně tak by se mohla vyskytovat mlha nebo nízká oblačnost. Noční teploty budou mezi 10 až 6 stupni, denní mezi 14 a 18.

Pondělí bude ve znamení oblačné až polojasné oblohy, stále se mohou místy tvořit mlhy. Přechodně by navíc mohlo být i zataženo. V noci spadnou teploty mezi 12 až 8 stupňů, přes den vystoupí mezi 13 až 18.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo, místy občasný déšť nebo přeháňky. Postupně většinou polojasno a místy mlhy nebo nízká oblačnost. Nejnižší noční teploty v úterý 12 až 8 °C, postupně 10 až 5 °C. Nejvyšší denní teploty 15 až 20 °C."

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24