QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová týdenní předpověď: Po zimním počasí přijde postupné oteplování

29.11.2018 7:02

Ačkoliv závěr týdne bude stále ve znamení klesajících teplot a spíš už zimního počasí, v dalších dnech se bude postupně oteplovat a naměříme až 11 stupňů. Čtěte novou týdenní předpověď.

zima QAP-FOTO (26)

Ve čtvrtek bude jasno až polojasno. K večeru bude přibývat oblačnosti od západu a objeví se slabé sněžení nebo mrznoucí srážky. Teploty se přes den budou pohybovat jen mezi -1 až +3 stupni.

V pátek nás čeká zataženo až oblačno, ojediněle slabé sněžení nebo mrznoucí mrholení. Ráno se mohou vyskytnout ojediněle mrznoucí mlhy. Postupně dorazí sněžení nebo mrznoucí déšť s tvorbou ledovky, zejména na západě. Nejnižší noční teploty klesnou mezi -3 až -7 stupňů, nejvyšší denní vystoupí mezi -3 až +1.

Sobota bude ve znamení zatažené až oblačné oblohy. Počítat musíme opět se sněžením nebo mrznoucími srážkami. Během dne budou srážky ustávat. V noci naměříme -1 až -5 stupňů, přes den 1 až 5.

Velmi podobné to bude v neděli. Jen teploty budou o něco vyšší, v noci mezi +2 až -3 stupni, přes den mezi 3 až 7.

A teploty budou dál stoupat. V pondělí se k zatažené obloze a dešti přidají přes den teploty mezi 7 až 11 stupni, v noci klesnou mezi 6 až 2.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zataženo až oblačno, na většině území déšť, ve čtvrtek od středních poloh postupně déšť se sněhem nebo sněžení. Nejnižší noční teploty 7 až 3 °C, postupně 4 až 0 °C. Nejvyšší denní teploty 7 až 11 °C, postupně 3 až 7 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT