Nová týdenní předpověď: Teploty budou jako na houpačce

11.02.2019 7:03

V příštích dnech nás bude provázet většinou zatažená nebo oblačná obloha a teploty budou jako na houpačce. V noci budou klesat k nule, odpoledne se budou šplhat nahoru.

FOTO_QAP_CZ (4)

V pondělí bude oblačno až zataženo, na většině území se budou vyskytovat dešťové nebo smíšené přeháňky. Během dne by mohlo být až polojasno a přeháňky budou večer sněhové. Nejvyšší teploty se dostanou mezi 2 až 6 stupňů. K tomu se přidá silný nárazový vítr.

V úterý nás čeká proměnlivá oblačnost, místy sněhové přeháňky, v nížinách budou smíšené. Na horách by měly být srážky četnější. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 0 až -4 stupně, odpolední teploty vystoupí mezi 0 až 4 stupně.

Středa bude ve znamení oblačné až zatažené oblohy, od severozápadu bude místy sněžit. V nižších polohách půjde o smíšené nebo dešťové srážky. V noci naměříme -1 až -5 stupňů, přes den 2 až 6.

Čtvrtek přinese oblačno až polojasno, ojediněle se objeví také mlhy. V noci klesnou teploty mezi +2 až -2 stupně, přes den vystoupí mezi 3 až 7. 

V pátek bude většinou polojasno, ojediněle musíme počítata s mlhami nebo nízkou oblačností. Ojediněle se vyskytne mrholení. V noci spadnou teploty mezi +2 až -2 stupně, přes den se vyšplhají mezi 5 až 9 stupňů. V místech, kde nízká oblačnost přetrvá, budou jen kolem 2 stupňů. 

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Jasno až polojasno, v nižších polohách místy mlhy nebo nízká oblačnost. Nejnižší noční teploty -1 až -6 °C. Nejvyšší denní teploty 7 až 11 °C, při déletrvající mlze nebo nízké oblačnosti kolem 2 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24