QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

OC Rokycanská společně s dobrovolníky uklidí vyhlídku Švábiny - pomůže i Barbie

12.05.2022 12:57

V sobotu proběhne velký úklid vyhledávané plzeňské vyhlídky Švábiny, kde se to bude hemžit růžovými rukavicemi a pytli na odpadky. Ruku k dílu při úklidu totiž přiloží i ikonická panenka Barbie.

OC_Rokycanská_Barbie_úklid_01
OC_Rokycanská_Barbie_úklid_01OC_Rokycanská_Barbie_úklid_02OC_Rokycanská_Barbie_úklid_03

Okolí obchodního centra Rokycanská v Plzni zaplaví růžová. Nebude se však jednat o sraz příznivců této barvy, nafukovací balónky nebo rozkvetlé stromy. V sobotu 14. května totiž proběhne velký úklid vyhledávané plzeňské vyhlídky Švábiny, kde se to bude hemžit růžovými rukavicemi a pytli na odpadky. Ruku k dílu při úklidu totiž přiloží i ikonická panenka Barbie, jedna z nejoblíbenějších hraček světa, jejíž aktuální heslo zní: „Budoucnost růžové je v zelené“. Akce se koná za podpory Městského obvodu Plzeň 4.

OC_Rokycanská_Barbie_úklid_03

„Chceme být dobrým sousedem, být iniciátory aktivit v okolí a podílet se na dění v našem městě. Víme, že naše odpovědnost nekončí za hranicí vstupních dveří obchodního centra. Aktuálně téma udržitelnosti a péče o přírodu a krajinu společností rezonuje. Proto jsme se rozhodli realizovat úklidovou akci, která přispěje k čistšímu městu, bude přínosná přírodě a bude edukovat děti,“ uvádí Milan Panuška, ředitel centra ze společnosti CBRE, která centrum spravuje.

Úklid bude v sobotu 14. května probíhat od 10.00 do 16.00. Děti, rodiče, dobrovolníci a dobrovolnice budou moci společně od OC Rokycanská vyrazit buď s Barbie týmem v 10.00 a ve 14.00 směrem k vyhlídce Švábiny, nebo se kdykoliv sami vypravit po značené cestě. Na místě před obchodním centrem budou k dispozici gumové rukavice, pytle na odpad i drobné občerstvení ve formě vody a ovoce. Všichni, kteří se do úklidu plzeňské přírody zapojí, získají ve stánku v OC Rokycanská Barbie dárek a certifikát.

Zároveň uvnitř plzeňského centra budou rozmístěné Barbie herny, přístupné od 10.00 do 18.00 zcela zdarma.  

Osvětová kampaň panenky Barbie s podtitulem „Budoucnost růžové je v zelené“ si klade za cíl zábavnou a hravou formou děti seznámit s důležitostí péče o planetu a inspirovat je k ochraně životního prostředí.

Veškeré informace najdete na www.oc-rokycanska.cz nebo na Facebooku centra.

OC Rokycanská nabízí více než 50 obchodů, služeb, kaváren a restaurací. Venkovní parkoviště čítá 580 míst, kryté parkoviště 530 míst. Celková plocha činí bezmála 30 000 m2. Vlastníkem centra je Nemovitostní fond Trigea

 

foto: OC Rokycanská

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24