QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ochlazení a hodně větrno! Jarního počasí se zatím nedočkáme

07.03.2019 7:02

Podle nejnovější týdenní předpovědi nás v příštích dnech čeká opět ochlazování a potřeba budou také deštníky. K tomu by navíc mohl dělat problémy silný vítr.

FOTO_QAP_CZ (4)

Ve čtvrtek bude oblačno až polojasno, od západu bude přibývat oblačnost a odpoledne i déšť nebo přeháńky. Teploty se vyšplhají mezi 13 až 16 stupňů. Provázet nás bude od odpoledne i silný vítr.

V pátek nás čeká polojasno až oblačno, ojediněle odpoledne místy přeháňky. Na horách by mohly být srážky smíšené nebo sněhové. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 5 až 2 stupně, nejvyšší denní bystoupí mezi 8 až 11.

Sobota bude ve znamení oblačné až zatažené oblohy, během dne bude na většině území pršet nebo se vyskytnou přeháňky. Nahorách by mhly být opět smíšené nebo sněhové. V noci naměříme 4 až 1 stupeň, přes den 6 až 9. Znovu bychom měli počítat s celkem silným větrem.

V neděli bude sice také oblačno až zataženo, zpočátku by ale mohlo být místy i polojasno. Počítat ovšem musíme i s občasným deštěm a dál to bude hodně foukat. Noční teploty klesnou mezi 5 až 1 stupeň, denní se dostanou mezi 6 až 10.

Hodně podobné to bude i v pondělí. Jen se ještě o něco ochladí. Noční teploty klesnou mezi +3 až -1 stupeň, denní se vyšplhají mezi 4 až 8.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo, místy přechodně až polojasno. Místy občasný déšť nebo přeháňky, v úterý jen na horách, v dalších dnech od vyšších poloh srážky smíšené nebo sněhové. Nejnižší noční teploty +2 až -3 °C. Nejvyšší denní teploty 4 až 9 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24