QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ochlazení i srážky! Příští dny žádné příjemné podzimní počasí nepřinesou

30.09.2019 7:58

Začátek týdne bude ještě ve znamení příjemných teplot, zhruba v polovině týdne ale dorazí ochlazení. Rozhodně musíme počítat i se srážkami a destníky se tak určitě budou hodit...

FOTO_QAP_CZ (3)

V pondělí nás čeká proměnlivá oblačnost, ojediněle se budou vyskytovat přeháňky. K večeru bude srážek i oblačnosti méně. Odpolední teploty se dostanou mezi 14 až 18 stupňů.

V úterý bude zpočátku jasno až polojasno, během dne bude přibývat oblačnosti a postupně se objeví místy přeháňky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 10 až 6 stupňů, denní se dostanou mezi 19 až 23.

Středa bude ve znamení zatažené až oblačné oblohy, na většině území bude pršet nebo se vyskytnou přeháňky. Večer bude srážek ubývat. V noci naměříme 15 až 11 stupňů, přes den 12 až 16.

Čtvrtek přinese proměnlivou oblačnost, během dne dojde ojediněle na přeháňky, které mohou být v nejvyšších polohách hor i sněhové. Noční teploty spadnou mezi 7 až 3 stupně, denní se dostanou mezi 10 až 14.

V pátek bude většinou oblačno, sem tam se vyskytnou přeháňky. Noční teploty budou mezi 6 až 2 stupni, denní mezi 11 a 15.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Většinou oblačno, místy déšť nebo přeháňky, v závěru období srážky četnější. Nejnižší noční teploty 7 až 2 °C. Nejvyšší denní teploty 12 až 17 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24