QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Od pondělí v Plzni další omezení! Uzavírky ulic Koperníkova - Plachého

11.08.2019 13:30

Od pondělí 12. srpna počítejte v Plzni s dalším omezením, a to konkrétně na Borech v ulicích Plachého a Koperníkova. Důvodem jsou práce v ulici - výstavba horkovodního rozvodu.

Kopernikova_Placheho_1

Ve dnech od 12. srpna do 22. září budou probíhat uzavírky v ulicích Koperníkova – Plachého.

"Z důvodu výstavby horkovodního rozvodu bude uzavřena Koperníkova ulice v úseku ulic Tylova a Nerudova ve dnech od 12. srpna do 25. srpna – uzavírka bude průjezdná vozům městské hromadné dopravy, autobusům a vozidlům zásobování. V neděli 18. srpna od 7 do 18 hodin bude tato část Koperníkovy ulice uzavřena úplně. Po celou dobu stavby bude uzavřena Plachého ulice v křižovatce s ulicí Koperníkovou," informuje Magistrát města Plzně.

Omezení se bude týkat i MHD: "Z důvodu krátkodobé uzavírky Koperníkovy ulice pojedou v neděli 18. 8. 2019 od 7. hod. do cca 18. hod. trolejbusové linky 15 a 16 odklonem přes Korandovu ulici," uvádí PMPD.

Po dobu odklonu dojde ke změně odbavování v zastávkách „Tylova“ a „Jižní Předměstí“.
Zastávka „Tylova“ (směr Bory, Borská pole) bude po dobu odklonu přeložena pro linky 15 a 16 do Tylovy ulice (do zastávky linky 12).

Zastávka „Jižní Předměstí“ (směr centrum) bude po dobu odklonu přeložena pro linky 15 a 16 do Hálkovy ulice (za křižovatku s ulicí Koperníkova).

Kopernikova_Placheho_2

Foto: plzen.eu

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24